Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
27S
USTEC-STEs condemna les declaracions de Garcia Albiol a "Catalunya Ràdio"
22/09/2015 Educació

USTEC∙STEs ha manifestat aquesta tarda el seu rebuig més enèrgic a les declaracions de Xavier Garcia Albiol en què ha manifestat que "a les nostres escoles s'atia l'odi cap a Espanya".

El sindicat considera que aquestes paraules només poden sorgir de la ignorància o de la mala fe. En qualsevol cas demostrenla irresponsabilitat d'un dirigent polític que vol ser president de la Generalitat. "També demostren el menyspreu que té de tot el col∙lectiu que treballem a les escoles i a la confiança que ens dipositen les famílies" ha remarcat en un comunicat

Pel sindicat,  la condemna i el rebuig de les seves paraules no s'ha d'entendre com a sorpresa. "Garcia Albiol ens té acostumats a fer servir un discurs que podria estar en boca de qualsevol líder d'extrema dreta" ha puntualitzat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid