x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la ruptura
38a edició de l'Aplec del Pi de les Tres Branques

Enguany, l'aplec girarà a l'entorn de la celebració del Referèndum

12/07/2017 Política

Aquest diumenge tindrà lloc el tradicional Aplec del Pi de les Tres Branques a Pla de Campllong, al municipi de Castellar del Riu.

Enguany,  l'acte comptarà amb els parlaments, que enguany aniran a càrrec del periodista i escriptor, Aleix Renyè per Catalunyna Nord; el president de la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià, Antoni Infante; la Coordinadora del Casal Jaume I de Fraga, Marta Canales per la Franja de Ponent; la membre de l'Assembla Sobiranista de Mallorca, Antònia Font; el president de l'ANC, Jordi Sànches i el president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart. L'acte sera presentat per l'alcalde de Castellar del Riu, Adrià Soler.

A continuació, el Pi Jove acollirà parlaments d'organitzacions i entitats de l'esquerra independentista: Poble Lliure, Endavant i Casal Panxo de Berga

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid