Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Homenatge
Molins de Rei acull un homenatge a Guillem Agulló amb participació del Govern
27/06/2017 Drets i Llibertats

Aquest divendres a les 18h a Molins de Rei,  s'inaugura el Racó de Guillem Agulló. L'acte s'ha organitzat a proposta del grup d'ERC a l'Ajuntament i comptarà amb la participació del conseller de Justícia, Carles Mundó amb l'alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals.

Cal recordar que el passat 11 de març  es va inaugurar a Simat de la Valldigna una plaça dedicada a en Guillem Agulló. Arreu de la nació també s'han fet diversos actes d'homenatge. L'any passat, les Corts Valencianes li van retre homenatge en un acte solemne emb el compromís d'atorgar cada mes d’abril un premi a les persones i iniciatives destacades en la lluita contra la xenofòbia i delictes d’odi.

Precisament l’11 d’abril de 1993, Agulló va ser assassinat per un grup de joves feixistes de l'extrema dreta a Montanejos. Nombroses organitzacions d'esquerres i independentistes van denunciar que el mòbil del crim havia estat polític, ja que els joves que van intervenir en l'assassinat eren coneguts per la seva ideologia nacionalista espanyola. Tots els partits polítics van condemnar els actes menys el PP i Unió Valenciana. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid