Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Demanen a l'Ajuntament de València que dediqui el nom d'un carrer a Guillem Agulló

Faura (Camp de Morvedre) i Simat de Valldigna dedicaran un espai públic de la vila a la memòria de Guillem Agulló. Barcelona també ha proposat un espai de la ciutat en la seua memòria.

01/06/2016 Drets i Llibertats
Carrer de Guillem Agulló Carrer de Guillem Agulló

Acció Cultural del País Valencià (ACPV), el  Movimiento contra la IntoleranciaComunidad Israelita de Valencia,Federación Maranatha de Asociaciones GitanasLambda,Plataforma Ciudadana contra la Islamofobia i Ververipén Rroms por la Diversidad presentaran aquest dijous en l’Ajuntament de València una petició formal adreçada a l’alcalde Joan Ribó perquè aquest consistori dedique un carrer de la ciutat a Guillem Agulló, com a símbol de la memòria de totes les víctimes de crims d’odi, segons informa La Veu del País Valencià.

ACPV ja va encetar a principis de maig una campanya a la plataforma Change.org on demanaven aquesta mateixa acció, de posar el nom de Guillem Agulló a un carrer de València, a l'alcalde i la resta de partits que formen aquest consistori. Actualment la petició ha aplegat 3.741 signatures que serviran per demostrar l'interés en aquesta demanada.

Faura
 
El grup municipal de Junts per Faura ha aconseguit elcompromís unànime del ple de l’Ajuntament de Faura de dedicar un espai públic de la vila a la memòria de Guillem Agulló.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid