Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
SANITAT
La CUP posa a debat el futur Trueta

La formació organitza una taula rodona amb representants del món sanitari, entre els quals el cardiòleg Ramon Brugada

06/06/2017 Salut
CUP-Crida per Girona CUP-Crida per Girona

En les darreres setmanes la CUP ha reivindicat d'un debat sobre el futur hospital Trueta que prioritzi aspectes tècnics i assistencials per davant de "localismes i partidismes" i que compti amb tots els actors implicats. La formació defensa que el debat sobre el nou hospital va molt més enllà de l'àmbit municipal gironí, i que previ al debat sobre la ubicació cal resoldre quin model d'hospital necessita la regió sanitària de Girona de cara a les properes dècades.

Amb l'objectiu de posar fil a l'agulla en aquest debat, els cupaires han organitzat una taula rodona per aquest dijous 8 de juny amb el títol "El futur del Trueta: quin hospital volem?". L'acte, que tindrà lloc a les 19h a la sala d'actes de la Punxa, a Girona, comptarà amb les intervencions de Carme Majó, delegada sindical a l'hospital Trueta; Ramon Brugada, cap de cardiologia dels hospitals Trueta i Santa Caterina; i Àngel Guevara, gestor sanitari. L'encarregat de presentar-lo serà el regidor gironí Lluc Salellas.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid