x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
alliberament nacional
Crida a manifestar-se pel finançament valencià

Tindrà lloc a València el 10 de juny a les 18 hores, des del Parterre fins la Plaça de l’Ajuntament , amb el lema: "Retirada dels pressuposos, Contra l'espoli, Volem les claus de la caixa"

11/05/2017 Política

Entitats i organitzacions valencianes han fet avui una "Crida pel Finançament" per eixir al carrer massivament, prendre el protagonisme, i "manifestar el nostre rebuig als Pressupostos Generals de l’Estat d’enguany, denunciar l’espoli sostingut que sofrim i declarar que volem tindre accés a les claus de la caixa". La manifestació  tindrà lloc a València el 10 de juny a les 18 hores, des del Parterre fins la Plaça de l’Ajuntament , amb el lema:"Retirada dels pressuposos, Contra l'espoli, Volem les claus de la caixa".

La crida compta amb el suport de Intersindical Valenciana, Escola Valenciana, Esquerra Republicana del País Valencià, Esquerra Unida del País Valencià, Plataforma pel Dret a Decidir, Assemblea per les llibertats contra la repressió-València sense mordassa, Plataforma de les persones en situació de dependència del PV/CV, Podemos, Plataforma per la Llengua País Valencià, Poble Lliure, les CUP de Biar i Almàssera, POSI, 15M, L’Ullal-L’Or dels valencians, BEA, JODaD, SEPC, Societat Coral El Micalet...

Valora
Vídeos
Crida pel finançament valencià davant l'espoli que pateix el País Valencià per part de l'Estat espanyol
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid