Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami

S'ha  realitzat una concentració en solidaritat amb Campmajó a la Plaça del Vi de Girona el dilluns 15 d'abril a les 8 del vespre on han assistit unes 200 persones i ha comptat amb les intervencions de l'alcalde Lluc Salellas i altres personalitats (Campmajó s'ha connectat via internet i ha parlat a l'acte).

A més a més de Campmajó fa setmanes que també s'han exiliat a Suïssa el dirigent d’Òmnium Cultural Oleguer Serra, el periodista de La Directa Jesús Rodríguez i el diputat d'ERC (secretari de la mesa del parlament) Ruben Wagensberg. Marta Rovira, secretària general d’ERC, fa anys que hi està refugiada.

13/04/2024 Drets i Llibertats

El grup de suport a l'empresari gironí Josep Campmajó ha publicat un vídeo on ell mateix explica que està exiliat a Suïssa pel cas Tsunami: “No és un exili voluntari. Ens hi ha empès la repressió de l’estat espanyol i del seu servei judicial perquè considera que tots aquells activistes que hem format part del Tsunami Democràtic, que som molts, milers, som terroristes”. “La nostra lluita ve de lluny, i ha d’anar molt més enllà”, afirma. “Avui porta el meu nom i cognom, porta el nom de més de cinc-cents represaliats que tenen alguna causa oberta, però que ha de portar el nom del Gerard, de l’Anna, del Pere, de la Clàudia… El nom dels nostres fills. Aquest és el sentit de la nostra lluita”, també explica que troba a faltar " Les Gavarres, el Pont de Pedra, la plaça del Mercadal i prendre un cafè al Sol" i acaba dient que “Estic convençut que aviat ens tornarem a abraçar.”.

El grup de suport ha realitzat una concentració en solidaritat amb Campmajó a la Plaça del Vi de Girona el 15 d'abril a les 8 del vespre on han assistit unes 200 persones i ha comptat amb les intervencions de l'alcalde Lluc Salellas i altres personalitats (Campmajó s'ha connectat via internet i ha parlat a l'acte). 

Josep Campmanjó, nascut el 1968, fou president dels paradistes del Mercat del Lleó de Girona i darrerament regentava la cerveseria Can Canalla de la Plaça Bell-lloc de la mateixa ciutat. El 28 d’octubre del 2020, la Guàrdia Civil va irrompre per primer cop al domicili de Campmajó, durant l’operació Volhov. A més de l’escorcoll, els agents se’l van endur detingut, però va quedar en llibertat hores després.

A més a més de Josep Campmajó fa setmanes que també s'han exiliat a Suïssa el dirigent d’Òmnium Cultural Oleguer Serra, el periodista de La Directa Jesús Rodríguez i el diputat d'ERC (secretari de la mesa del parlament) Ruben Wagensberg. Marta Rovira, secretària general d’ERC, fa anys que hi està refugiada.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid