Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
llengua
La Plataforma per la Llengua es connectarà a una República inclusiva amb els drets lingüístics

L’ONG del català celebra l’acte central de Sant Jordi conjuntament amb entitats de nouvinguts i els assistents escenificaran la connexió amb els drets lingüístics de la futura República Catalana

20/04/2017 Cultura
La Plataforma per la Llengua, amb el suport d’Òmnium Cultural i de l’ANC, que recolliran signatures de suport al Pacte Nacional pel Referèndum, farà aquest dissabte, 22 d’abril, l’acte Connecta’t a la nova República. A partir de dos quarts de set de la tarda, al passeig Lluís Companys, començaran les actuacions musicals, que aniran a càrrec dels grups Pirat’s Sound Sistema, Ai, Ai, Ai i Brams, que estrenarà els seus nous temes.

Al llarg de l’esplanada també hi haurà 18 entitats de cohesió social, cíviques i culturals de nouvinguts, que hi tindran un espai on oferiran menjar tradicional i productes de les seves cultures. Encapçalats pel portaveu de la Comunitat Sikh de Catalunya, guardonada amb el IV Premi Martí Gasull i Roig, seran els protagonistes de l’acció central, en què es mostrarà un gran endoll que representarà la desconnexió de l’Estat espanyol (simbolitzat pel poder judicial, que té la seu del TSJC al mateix passeig) i la connexió amb la futura República Catalana, que ha de ser lingüísticament inclusiva.

Així, l’ONG del català vol denunciar el fet que, dins l'Estat espanyol, els ciutadans no tenen garantits els drets lingüístics. L'acció servirà per exhibir el compromís de la Plataforma per la Llengua amb la construcció d'una República Catalana.

Valora
Vídeos
El 22 d'abril, connecta't a la nova República!
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid