Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Benvinguts
La Plataforma per la Llengua s’aboca amb els refugiats

Lla Plataforma per la Llengua ha decidit involucrar-nos a fons, com a entitat col·laboradora, amb el Programa català de refugi.

07/04/2017 Drets i Llibertats

El Programa català de refugi proposa un acompanyament a les persones refugiades a Catalunya a través de tres mentors. Un d'aquests mentors serà l'encarregat de guiar, lingüísticament, els refugiats que li siguin assignats. A la Plataforma per la Llengua optem perquè aquest guiatge sigui en llengua catalana, i per això volem fer partícips del programa tots els socis i col·laboradors que resideixin en alguna de les poblacions acollidores, perquè ens ajudin a ser transmissors dels nostres valors, que també són els vostres.

El Programa s'ha iniciat en trenta-cinc poblacions del país; si la teva n'és una, en breu rebràs un correu electrònic amb el qual et volem facilitar la inscripció al programa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid