Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Espanyolisme
Atac espanyolista contra escultures i arbres del Santuari del Castell de Gallifa

Un grup d'espanyolistes han destrossat l'escultura a la deessa Artemissa, un pi de les Tres branques, l'estelada, i el monument homenatge a Mn. Dalmau

16/01/2017 Drets i Llibertats

Diverses elements de l'espai del Santuari del Castell de Gallifa van ser atacats per un grup de desconeguts durant els dies de Nadal i final d'any. La "bretolada", uns atemptats amb mòbil ideològic espanyolista, ha estat denunciat per Jaume Rodri, del qual adjuntem l'escrit següent:

"Aprofitant les diades de festa de Nadal i Cap d'any, ha estat vandàlicament destrossat l'espai del Santuari del Castell de Gallifa. Les meves escultures han estat particularment danyades. Però a més, s'ha serrat el pi de les tres branques, plaques de ceràmica commemoratives, la deessa Artemissa, l'estelada, i el monument homenatge a Mn. Dalmau que vaig fer amb en Josep Plandiura i que es va estrenar feia ben pocs dies. Més enllà d'una bretolada, aquest atac te "intenció" molt específica: contra la pluralitat religiosa; contra la natura i contra Catalunya en ple cam´çi cap a la seva in dependència. Si ho fas circular entre la teva gent, anirem fent pinya i solidaritat entre nosaltres ara que venen temps de controversia."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid