Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Espanyolisme
Atac espanyolista al casal independentista de Banyoles

A la façana del casal han aparegut pintades espanyolistes i un símbol neonazi

01/02/2014 Política

El Casal Popular Independentista del Pla de l'Estany ha patit un atac espanyolista al seu local de Banyoles. La matinada de divendres a dissabte van aparèixer unes pintades amb insults i lemes espanyolistes a la façana, a més d'un símbol neonazi.

L'Assemblea del Casal ha rebutjat l'acció i ha remarcat que el feixisme "no és cap anècdota històrica", sinó "una reacció política que troba el seu adob en les situacions de crisi econòmica, proposant sortides a través de la xenofòbia i l'augment de la violència contra els pobles que qüestionen la posició de poder de les nacions dominants".

En aquest sentit, considera que l'existència i activitat dels grups d'extrema dreta "és una realitat que mereix la màxima atenció" i assenyala que "qualsevol expressió d'aquesta ideologia racista i discriminatòria, sigui del tipus que sigui, ha de ser confrontada amb determinació".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid