x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#ForaNomsFranquistes
Arran Lleida posa en marxa un projecte de micromecenatge per la campanya "Fora Noms Franquistes"

L’organització necessita més de 350 euros per la recuperació de tot el material incautat per la Guàrdia Urbana mentre retiraven les plaques amb noms franquistes i per poder engegar una campanya forta per la retirada del nom d’aquests carrers.

16/01/2017 Drets i Llibertats

Després d’anunciar que tres joves han estat denunciats per l’Ajuntament de Lleida per haver retirat plaques amb noms franquistes, Arran Lleida ha posat en marxa un projecte de micromecenatge amb l‘objectiu de tornar d’engegar una forta campanya en contra el noms d’aquests carrers i acabar amb la impunitat d’un règim franquista que 42 anys després de la mort de Franco, encara embruta els carrers de la nostra ciutat.

L’organització juvenil de l’Esquerra Independentista ha demanat 350 euros per poder finançar la recuperació de tot el material confiscat per la Guàrdia Urbana mentre retiraven les plaques (escales, eines...). L’objectiu també és, si s’aconseguís superar aquesta xifra, destinar els diners a cobrir econòmicament els costos de la repressió i les sancions que pugui emprendre Àngel Ros i l’Ajuntament de Lleida contra tres joves per haver retirat les plaques franquistes i haver denunciat que la presència d’aquests símbols constitueix un insult i una provocació intolerable per a la memòria de totes les víctimes de la dictadura franquista.

L'organització seguirà apostant per la desobediència i la mobilització popular com a únic garant per fer efectiva la memòria històrica. Apunta que "No ens cansarem fins que els nostres carrers siguin insubmisos i rebels. #ForaNomsFranquistes"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid