Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mitjans de comunicació
Ràdio Arrels recapta més de 15.000€ per la seva nova web

L'emissora de la Catalunya Nord havia organitzat una campanya de micromecenatge per finançar la seva nova pàgina web. Aquesta actuació ha assolit el 101% de l’objectiu.

22/12/2016 Comunicació
Entre el 7 de novembre i el 21 de desembre, Ràdio Arrels ha emprès una campanya de micromecenatge popular. Aquests 45 dies de mobilització a través de la plataforma especialitzada TotSuma, han generat 262 aportacions i un import total de 15 262 euros, corresponent al 101% de l’objectiu de 15 000 euros.
Ràdio Arrels agraeix la participació a totes les persones particulars, associacions, entitats i empreses, que han fet aportacions financeres, de 10 a 500 euros. En paraules del director de l’emissora, Albert Noguer, l’èxit de la campanya « subratlla ’estimació del públic envers la nostra ràdio, que produeix una gran empatia amb els seus auditors i benefactors ».
Aquesta participació plural farà possible dissenyar una nova pàgina web, que s’estrenarà aquesta primavera. Aquest suport digital s’adaptarà a totes les pantalles, segons els estàndards tècnics més recents. Permetrà a Ràdio Arrels convertir-se en l’altaveu de la informació nord-catalana cap als Països Catalans.
Ràdio Arrels, fundada fa 35 anys a Perpinyà per recuperar la dignitat de la llengua catalana a Catalunya Nord, és l’únic mitjà radiofònic 100% catalanoparlant del territori.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid