Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Micromecenatge
Ràdio Arrels vol esdevenir un punt de referència informativa de Catalunya Nord cap als Països Catalans

Impulsa una campanya de micromecenatge a la plataforma de micromecenatge TotSuma , entre el 7 de novembre i el 21 de desembre de 2017.

03/11/2016 Comunicació

Amb motiu dels 35 anys, Ràdio Arrels obre una nova etapa per garantir el futur del català a Catalunya Nord. Participeu al finançament de la nostra nova pàgina web a través de la plataforma de micromecenatge TotSuma. 

Ràdio Arrels és una iniciativa sense ànims de lucre sorgida el 1981 a Perpinyà. Enguany, ha iniciat una etapa de renovació, incorporant gent nova i de futur, per preparar la ràdio de demà i oferir futur al català a Catalunya Nord. L'emissora, l’única que emet al 100% en català a les comarques del nord, és un mitjà de referència al territori. Amb quatre repetidors, tenim cobertura a tot Catalunya Nord: al Rosselló, al Vallespir, al Conflent, a Cerdanya, al Capcir i a la Fenolleda. També se’ns escolta per Internet.

Cada dia, Ràdio Arrels emet quatre hores de directe, amb una plantilla de quatre persones i 30 col·laboradors voluntaris. Produïm 1.000 entrevistes cada any, exclusivament en català. Això representa un repte important, ja que el català no té cap estatut oficial al nostre país.

Nova web el 2017

Per acompanyar el canvi, el 2017, dissenyaran una nova pàgina web, àgil i atractiva, que convertiran en un punt de referència informativa de Catalunya Nord cap als Països Catalans. Per participar al finançament d’aquest projecte digital, impulsen una campanya a la plataforma de micromecenatge TotSuma , entre el 7 de novembre i el 21 de desembre de 2017. La participació es concreta al següent enllaç 

Valora
Vídeos
Ràdio Arrels, construint el futur
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid