Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
FMJHV2016
Festa Major Jove d'Hivern de Vic 2016
21/10/2016 Política

Els propers dies 28, 29 i 30 d'octubre arriba la 3a edició la Festa Major Jove d'Hivern de Vic. La FMJHV, igual que la Festa Major Jove «d'estiu», està organitzada per la comissió de Festa Major Jove de Vic, que s'organitza de forma assembleària a partir de reunions, de caràcter obert, que s'han anat fent des de l'inici d'aquesta tardor,entre diverses entitats juvenils i també joves a títol individual.

Com les altres dues edicions, la FMJHV2016 començarà amb una cercavila pels carrers de Vic, que tindrà el seu inici a la plaça dels Màrtirs, on també es farà el pregó, divendres 28 a les 8 del vespre. Es tracta d'una cercavila per reivindicar i honrar els Sants Llucià i Marcià, Màrtirs històrics de la ciutat de Vic, que donen sentit a la Festa Major Jove d'Hivern. A continuació la festa es traslladarà a l';Orfeó, on a les 10 hi haurà el sopar jove, a 8€ per persona, i a partir de dos quarts de 12 un «Guateke», on s’hi ha d’anar disfressat.

Dissabte 29 se celebrarà la «Baixada d'Skeleton», a partir de les 5 de la tarda a la plaça de l'Abat Oliba, i com a novetat també s'hi farà un concurs d'hamburgueses. Com el dia anterior, a partir de dos quarts de 12 hi haurà festa a l'Orfeó, amb els concerts de Tremendu, Falciots Ninja i el punxadiscs PD 1,20. D'altra banda, també tindrà lloc el lliurament de premis del joc de l'Assassí del Fuet, prova que a la FMJV d'aquest estiu es va consolidar.

Per acabar, el diumenge 30 a les 8 del vespre, a la plaça de Maria Àngels Anglada, es farà la crema dels Sants Màrtirs, acompanyada de rom cremat, castanyes, guitarres i cançons!

Es pot anar seguint tota la informació de la FMJHV2016 dia a dia a la pàgina del seu esdeveniment.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid