Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CATALANOFÒBIA
Befes espanyolistes a la retenció d’Àlex Fenoll

Dijous passat Àlex Fenoll va ser retingut a la frontera per la Guàrdia Civil per parlar català i alguns twitares ultres han fet befa d'aquest fet.

13/08/2016 Drets i Llibertats

Dijous passat Àlex Fenoll (conegut perquè al 2014 es va negar a donar la mà al príncep Felip) va ser retingut amb la seva família a la frontera de la Farga de Moles, pas fronterer entre el Principat de Catalunya i Andorra, per la Guàrdia Civil pel fet de parlar en català. Més tard va ser multat pels Mossos d’Esquadra (la Guardia Civil va fer venir els mossos a la frontera per tramitar la denúncia ja que no té competències de trànsit al Principat de Catalunya) per portar el “cat” a la matrícula.


La retenció ha estat motiu de befa per diversos perfils espanyolistes del twiter entre els quals destaca el de l'skin expresidiari Alfredo Juez Solà que ha felicitat la Guardia Civil per la seva persecució de la llengua catalana. Fenoll ja va ser insultat l’any 2014 per diversos internautes (entre ells un altre exconvicte, el membre dels GAL José Amedo) per negar-se a donar la mà al príncep espanyol.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid