Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2014- Es neguen a donar la mà al príncep espanyol

Es neguen a donar la mà al príncep espanyol

24/02/2014 Tal dia com avui
El 24 de febrer de 2014 el conegut independentista Àlex Fenoll, responsable d'una empresa tecnològica, es trobava al saló Mobile World Congres com a responsable de ShareisFashion. En conicidir amb l'entrada de Felip de Borbó (mentre el borbó realitzava el passeig de besamans, en què el príncep anava donant la mà a empresaris i polítics) es va negar a donar-li la mà i li va retreure la política antidemocràtica del representant de l'Estat.

Felipe de Borbó, amb un pam de nas inicial, va tornar a interpel·lar Àlex Fenoll, que es va mantenir davant de l'estand de la seva empresa. A l'audio del vídeo no es percep la breu conversa, però el príncep va respondre que "Amic, per educació m'has de donar la mà." L'empresari independentista li va reblar aleshores que "No som amics i insisteixo que et donaré la mà quan ens deixeu votar en la consulta."

Àlex Fenoll, en canvi, va donar la mà a la resta del seguici de representants que visitaven el Mobile World Congre, entre els quals Artur Mas i l'alcalde de Barcelona.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid