Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Avui se celebra el judici contra el Mosso d’Esquadra que agredí i vexà un militant de la Intersindical-CSC

Avui se celebra el judici contra el Mosso d’Esquadra que agredí David Guàrdia (afilitat a la Intersindical-CSC) l’1 de maig de 2012

09/06/2016 Drets i Llibertats
L’1 de maig de 2012 varen ser agredits diversos militants de la Intersindical-CSC per membres de la BRIMO dels Mossos d’Esquadra. David Guàrdia, que assistia a la manifestació, va ser empès, colpejat i fortament humiliat per un dels agents, sota la mirada de la resta d’unitat, sense que fessin res per impedir-ho. Avui se celebra el judici contra l’agent Antonio G M que s’enfronta a una petició de 7 anys de presó acusat per un delicte contra la integritat moral, un delicte de detenció il·legal i una falta de maltractament.

Des de la Intersindical-CSC s'ha fet públic el  suport a David Guàrdia i s'exigeix que "es prenguin mesures contundents davant les repetides actuacions vulneradores dels Drets Humans dutes a terme per la BRIMO que no representen de cap manera el que ha de ser una força policial democràtica.".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid