Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita sindical
Acte públic a Barcelona els secretaris generals dels sindicats CIG, LAB i la Intersindical-CSC
04/06/2015 Política

L'Espai Vilaweb a Barcelona aplegarà, el proper 17 de juny a les 19.00 hores, un acte públic amb Ainhoa Etxaide, Coordinadora general del sindicat basc LAB; Suso Seixo, Secretari general del sindicat gallec CIG i Carles Sastre, Secretari general del sindicat català Intersindical-CSC.  

Sota el lema “Sindicalisme i llibertat dels pobles” els ponents exposaran l'experiència de la lluita sindical als seus respectius països fent especial referència a la normalització del seu reconeixement internacional, tot i pertànyer a nacions sense estat. Al mateix temps, els ponents, faran èmfasi de la importància de difondre els processos de sobirania a les instàncies globals.

L'acte servirà per a presentar el llibre “El reconeixement internacional de la Intersindical-CSC” , comptant amb la presència de Mònica Sabata, Presidenta de la Federació d'Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes (FOCIR), entitat que ha editat el llibre.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid