Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluc Salellas respon el Cap de premsa de la Diputació de Girona

Avui el Cap de premsa, comunicació i protocol de la Diputació de Girona, Josep Maria Amargant i Codina, ha publicat un article al Diari de Girona crític amb Lluc Salellas que ha estat ràpidament respost pel diputat provincial de la formació independentista.

23/02/2016 Política

Lluc Salellas ha respost a les xarxes socials el Cap de premsa de la Diputació de Girona, Josep Maria Amargant i Codina, que avui ha publicat un article al Diari de Girona criticant el diputat provincial de la CUP. El membre de la formació independentista ha report: “Avui el Diari de Girona publica un article classista, masclista i vergonyós del Cap de premsa, de comunicació i protocol de la Diputació contra la meva persona i dos companys més. Més enllà de la rèplica que hem demanat per demà, faig públic el certificat on es pot comprovar que he donat tot el que vaig cobrar de la Diputació durant el 2015 a la CUP. S'agafa abans un mentider que un coix.”


El Cap de premsa, comunicació i protocol de la Diputació Josep Maria Amargant i Codina (que ocupa aquest càrrec des del 1987 quan hi va entrar gràcies a Josep Arnau i Figuerola) ha tingut sempre bona relació amb els presidents de la Diputació de Convergència (que han estat tots des de 1987 menys Torramadé d'Unió i Enric Vilert que era de d’ERC i el va relegar).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid