Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat
La CUP-Crida per Girona denuncia la indefinició sobre el projecte del nou Trueta i reclama més transparència i planificació

El grup municipal presenta una moció contra el trasllat del laboratori clínic del Trueta a Salt

03/02/2016 Salut
CUP-Crida per Girona CUP-Crida per Girona
La CUP-Crida per Girona ha presentat una moció al ple municipal del proper dilluns, 8 de febrer, en contra del trasllat del laboratori clínic de l’hospital Josep Trueta al parc hospitalari Martí i Julià de Salt. El text s’ha presentat a demanda de diversos col·lectius de professionals sanitaris d’ambdós centres contraris al trasllat.

A la moció es denuncia que la decisió del trasllat s’ha pres sense consens i menystenint diverses alternatives proposades, i s’alerta dels inconvenients d’aquesta solució en termes laborals, assistencials o de transport. El text també destaca que la decisió de traslladar el laboratori és “una mala solució provisional que és conseqüència de la indefinició sobre el projecte del nou Trueta”.

Per això, a més de demanar que s’aturi el trasllat del laboratori i que se n’estudiï un emplaçament alternatiu dins del mateix Trueta, la moció destaca “la necessitat urgent d'un debat ciutadà i professional sobre la manera de combinar les opcions de remodelació de les instal·lacions de l’actual Hospital Josep Trueta i les possibilitats de fer-ne un de nou, incloent-hi localització i projecte”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid