Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vergonya

Regidors del PSPV, Podem i EUPV del poble d'Onil: Sóc Josep, professor jubilat i escriptor en exercici, que porte tota la meua vida treballant per la nostra llengua i cultura valenciana.

Davant el plenari que es va celebrar l'altre dia, denegant la 'gualtat' de condicions tant per al valencià, la nostra llengua pròpia, segons l'Estatut d'Autonomia, i el castellà, dret que tenen tots els colivencs, d'acord amb la igualdat de drets de tots els ciutadans, segons la Constitució, i d'acord a la llei d'Ús de Normalització lingüística del valencià, no faig més que sentir una gran vergonya i em sent humiliat per unes forces que es diuen de 'progrés'.

En fi, crec que tenen que pendre part. No hi ha mai cap excusa quan hom va contra la seua llengua i cultura pròpies i contra els drets del seu poble i dels seus ciutadans. Ja fa anys que la Llei d'ús i d' ensenyament del valencià està en marxa i ja han tingut anys i panys per a posar-la en marxa com marca aquesta llei. Cap discriminació i si la hi ha, a favor de la llengua més desvalguda.

En fi, i ho repetisc, sent vergonya d'aquests com a valencians i no podré confiar en els seus respectius partits."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid