Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Carme Forcadell convençuda que els partits sobiranistes es posaran d'acord
11/07/2015 Política
L'expresidenta de l'ANC, Carme Forcadell, es mostra convençuda que els partits sobiranistes "es posaran d'acord" de cara al 27-S en el debat sobre les llistes. "No patiu", va assegurar ahir al vespre en un acte a Vic davant d’un auditori ben ple. Forcadell avisa que “no podem perdre aquesta oportunitat, perquè si ara la perdem seran molts i molts anys de decadència”.

Segons l’expresidenta de l’Assemblea, “tots volen l’acord i tots tenen present que queden 79 dies per al 27-S”. I va posar pressa als partits: “Decideixin el que decideixin, però que ho facin ja”.

Forcadell també va reclamar “il·lusió i confiança” als assistents, a qui els va demanar que no caiguin en provocacions, sinó que es dediquin a explicar “que la independència és una qüestió de democràcia i justícia social”. I va assegurar que “a l’Estat espanyol estan molt nerviosos perquè veuen que ara estem encarant el procés”.

Forcadell ho va dir durant el lliurament de la distinció de Vigatà de l'Any a títol pòstum a Santi Pons, membre fundador de l'ANC d'Osona. El reconeixement estava organitzat per l'Ajuntament, Ràdio Vic i 'El Vigatà Independent'.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid