Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Jorge Fernández Díaz envia a corre-cuita 400 antiavalots a Catalunya

La policia espanyola desplega vuit grups de les Unitats d'Intervenció Policial ( UIP ) per reforçar els dos grups  (100 agents) destinats de manera permanent al Principat. La majoria d'aquests agents antiavalots s'allotgen en hotels del maresme, on sovint protagontizen actes vandàlics i perjudiquen el comerç local.

11/01/2016 Drets i Llibertats

Jorge Fernández Díaz ha ordenat l'enviament urgent a Barcelona de prop de 400 agents de les Unitats d'Intervenció Policial ( UIP , antiavalots). Es tracta de vuit grups que reforçaran els dos ( 100 policies ) que estan destinats de manera permanent a la capital del Principat. Tres d'ells ja estan al seu destí, mentre que cinc "estan en moviment".

Als últims dos anys el ministeri  d'Interior espanyol  ja ha fet altres desplegaments policials d'aquestes característiques al Principat. Pel 9-N es van desplaçar més de 1.500 antiavalots espanyols al Principat (amb un cost de 519.800 euros). L'últim despleagament va ser en motiu de les eleccions del passat 27 de setembre que han desembocat ara en el Govern presidit per Carles Puigdemont. Llavors, el departament de Fernández Díaz va traslladar a Barcelona un gran nombre d'agents de les UIP: 18 unitats de la UIP compostes per un total de 750 agents.

La majoria d'aquests agents antiavalots s'allotgen en hotels del maresme, on sovint protagontizen actes vandàlics (fa 10 mesos un d'aquests agents de la Policía Nacional espanyola va pixar-se sobre una estelada que va despenjar del sostre del pub Golden Gloves de Calella) i perjudiquen el comerç local.

Valora
Rànquings
  1. Eleccions a la Sanitat pública: "21 Drets a guanyar" de Som Intersindical
  2. Reactivar la lluita independentista o desactivar-la?
  3. Presentació de la candidatura de la CUP Farners per a les pròximes eleccions
  4. Esquinços del passat (Llegit davant la Comissaria de Via Laietana, 21 març 2023)
  5. Valencians amb Puigdemont
  6. La Intersindical Sanitat presenta la campanya Fins a la Victòria!
  7. Presentació del llibre "Torturades. Via Laietana, 43. Vint-i-dues dones, testimonis del terror (1941-2019)"
  8. "Si fos possible crear un Estat format per València, Catalunya i les Illes Balears... seria un dels estats més rics d'Europa"
  9. CUP-SOM POBLE presenta a La Bisbal d'Empordà les candidatures per a les eleccions municipals
  10. Mobilitzacions a diverses poblacions de Catalunya Nord en contra de la reforma de les pensions
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid