Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
IMPUNITAT POLICIAL
Condemnen l'actuació dels agents de la policia nacional espanyola a Calella

S'han lliurat tres estelades i un orinal al propietari del pub on es van produir els incidents

15/03/2015 Drets i Llibertats

Una quarantena persones es van concentrar ahir a la tarda davant el el pub Golden Gloves de Calella, per condemnar i rebutjar a l'agent de la policia nacional espanyola que dimecres passat es va pixar sobre una estelada animat per 3 companys més del cos policial. 

Els convocants de la mobilització, l'assemblea local de l'ANC, la CUP Calella i la plataforma Calella Decideix Independència van idear una protesta amb un gran sentit de l'humor però no exempta de crítica.

Van lliurar al propietari del pub Golden Gloves, a qui van agafar l'estelada, tres estelades més per restituir-la i un orinal perquè “qui necessiti pixar no hagi de sortir al carrer”. Els organitzadors van tornar a condemnar uns fets que consideren “vergonyosos i condemnables”, van reclamar responsabilitats i van criticar que ni Mossos ni policia local interposessin cap denúncia “malgrat que orinar al carrer va contra l'ordenança de civisme”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid