Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CATALANOFÒBIA
Persecució espanyolista a una botiga de Calella

Diversos col·lectius espanyolistes estan promovent una campanya de boicot contra "La Biobotiga" (una botiga de productes biològics de Calella, Maresme) perquè va penjar un cartell en contra de la presència de la policia nacional espanyola al municipi

27/06/2014 Drets i Llibertats
A principis de mes, una botiga de Calella (Maresme) va penjar a la seva entrada un cartell on es negava l'entrada als antiavalots de la policia nacional espanyola que van ser enviats a Catalunya (estaven allotjats en un hotel de Calella) per protegir els edificis de l'Estat (i donar suport als agents de la Brimo si era necessari), arran dels disturbis de Can Vies. "Si ets un dels 200 policies que envaeixen Calella ... NO ETS BENVINGUT en aquesta botiga! (En castellà perquè ho entenguis)", deia l'escrit que els propietaris de “La Biobotiga” van posar al vidre de la seva entrada.

Des que els responsables de la botiga van penjar una foto del cartell a la seva pàgina de Facebook amb el missatge "Acció directa!;)", han sofert tota mena d’atacs i amenaces per part de grups espanyolistes: en un primer moment, fonts policials van afirmar que el cartell "podia constituir un delicte de discriminació”, poc després la seva pàgina de Facebook va ser substituïda per una pàgina falsa, també amb el nom de “La Biobotiga” però amb un contingut ultraespanyolista i amb l’ofensiva adreça de www.facebook.com/biobonyigaforever. Més endavant, la web ultradretana “Dolça Catalunya” va acusar la Biobotiga de ser del Ku Kux Klan, diverses webs ultradretanes van amenaçar els responsables de l’establiment i, després de molts atacs similars, finalment ahir el dirigent unionista Manuel Parra Cabello (funcionari del Departament d’Ensenyament i President de l’associació Moviment Cívic d’Espanya i catalans) publicava una “denúncia pública” contra els propietaris de la botiga de Calella.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid