Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Turquia
Assassinat el cantant Selim Serhêd per interpretar una cançó en kurd

La víctima és el cantant Selim Serhed que en un descans ha estat assassinat a ganivetades al backstage.

25/10/2015 Internacional
El kurdiscat  informa que els fets han succeït a la ciutat d'Istanbul (Turquia). La víctima és el cantant Selim Serhed, kurd. En un descans ha estat assassinat a ganivetades al backstage. El cantant interpretava diverses peces, a un local d'Avcılar a favor de la pau. El cantant, pare de tres fills, havia publicat l'àlbum "Serhed" i era força popular a Turquia.

Cal recordar que la cantant Nudem Durak és, hores d'ara, a la presó condemnada pel govern turc que l'acusa de promoure la canço en llengua kurda i de recuperar el folklore musical kurd. Per aquest motiu hi ha una campanya de recollida de signatures per la seva llibertat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid