Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
La CUP Capgirem Barcelona exigeix que l'Ajuntament condemni "l’atac polític-militar de Turquia contra el Kurdistan"

També demana que estableixi relacions internacionals amb el Kurdistan i ofereixi ajut econòmic humanitar

30/07/2015 Política

La CUP Capgirem Barcelona presentara una moció a l'Ajuntament amb l'objectiu que condemni públicament l’atac polític-militar de Turquia contra el Kurdistan i la guerrilla kurda, com també tot el suport internacional que ja ha rebut Turquia, per part d’organismes com la OTAN. 

El text de la moció, també demana que iniciï, a partir d’avui mateix, les relacions internacionals amb el Kurdistan per donar suport polític i econòmic a un projecte d’emancipació nacional, de classe i de gènere aliat, pel seu municipalisme d’esquerres revolucionari i radical. I per la seva lluita contra el feixisme dels ISIS, el capitalisme i el Patriarcat. Així com, ofereixi ajut econòmic humanitari a través del Fons de Contingències del que disposa l’Ajuntament.

En aquesta línia, la formació emplaça a tots els ajuntament i moviments socials dels Països Catalans que iniciïn accions de solidaritat i suport amb el poble del Kurdistan. "Perquè la seva lluita és també la nostra".

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid