Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
KURDISTAN-CATALUNYA
Presentació pública del Comitè de Solidaritat amb el Kurdistan de Granollers

Aquest dijous 3 de desembre es realitzà al restaurant-llibreria Anònims de Granollers la presentació pública del Comitè de Solidaritat amb el Kurdistan

06/12/2014 Internacional

L'acte fou presentat per Lluís Guix membre d'aquest comitè qui va fer un repàs per la història de la nació kurda, la qual en l´actualitat es troba dividida entre 5 estats que neguen la seva existència, així com el naixement del Partit dels treballadors del Kurdistan i la importància que aquest partit ha tingut en el desenvolupament dels principis revolucionaris a la regió de Rojava on des de l´any 2012 s'està duent a terme un projecte basat en els principis de la justícia social, el feminisme.... Guix va manifestar que molts dels principis desenvolupats a aquesta regió (assemblees populars, importància de l'alliberament de la dona, etc.) són la posada en pràctica dels principis del confederalisme democràtic desenvolupats per aquest partit i el seu lider Abdulah Ocalan.

Moltes de les persones assistents a l'acte van manifestar el seu interès a participar de les activitats del Comitè, en aquest sentit, el pròxim dijous 11 desembre s'ha convocat una nova reunió al restaurant-llibreria Anònims (Miquel Ricomà 57) a les 19.00 h, per definir les activitatsfutures del comitè.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid