Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
KURDISTAN
Augmenta la repressió al Kurdistan

El kurdiscat informa de l’increment de repressió contra el moviment kurd

07/10/2015 Internacional

El kurdiscat (Comitè Català de Solidaritat amb el Kurdistan) ha informat de l’augment de la repressió al contra els Kurds. Divendres passat les tropes turques van matar el civil Haci Lokman Birlik, de 24 anys, a Sirnak. Posteriorment van arrossegar el seu cos pels carrers de la ciutat kurda. El jove era cunyat de la diputada Leyla Birlik, per la pròpia circumscripció de Sirnak, pel Halkların Demokratik Partisi (HDP, Partit Democràtic del Poble).


Ahir els Tribunals Revolucionaris Islàmics d l’Iran van confirmar les sentències (10 anys de presó) contra Raof Mohammad Ali i Pishwa Salehzadeh, acusats d'haver portat a terme "activitats contra la seguretat nacional i la col·laboració amb un partit polític kurd". El mateix dia 22 civils kurds van detinguts per la policia turca i va ser enterrat el militant kurd İsmail Aydemir a Dersim.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid