Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
KURDISTAN
Accions al Kurdistan i Turquia

Almenys cinc policies i un militar moren en accions al Kurdistan i Turquia

11/08/2015 Internacional

Els objectius dels atacs (segurament realitzats pel PKK) al Kurdistan (província de Sirnak) han estat un helicòpter militar (on ha mort un soldat) i una tanqueta policial que entrava al poble de Silopi (amb el resultat de quatre agents morts i un greument ferit).


En el cas d’Istambul s’ha produït una acció (probablement de l'esquerra revolucionària turca) contra el consolat dels Estats Units on una de les atacants ha quedat ferida i ha estat detinguda. L'acció ha estat precedida per un atac nocturn a una caserna policial de la mateixa ciutat en la que han resultat ferides 10 persones (tres d'elles policies) després de l'explosió d'un cotxe bomba conduit per un suïcida. Diverses hores més tard, els agents que vigilaven el lloc han estat atacats per un franctirador, i un artificier de la policia turca ha mort a causa dels trets.


D’altra banda, les Hêzên Parastina Gel (Forces de Defensa Popular, HPG) han reivindicat un doble atac suïcida contra la caserna policial de Pozantı, Adana (Kurdistan de Turquia). Es va produir el 31 de juliol i van perdre-hi la vida els milicians Yakup Nas i Ali Baybariz que van entrar a la caserna matant-ne els guàrdies a les dues de la matinada.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid