x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Homenatge
Trobada a Cassà de Pelràs en record a Toni Lecha
13/06/2015 Història

La Comissió de Familiars i Amics d’en Toni Lecha ha organitzat una trobada en el seu record en el 2n aniversari de la seva mort
Serà el proper 21 de juny, a partir de les 11h a Cassà de Pelràs (BaixEmpordà).

Tothom que vulgui tindrà l’oportunitat de dir unes paraules, recitar, cantar o expressar el que cregui més adient per tal de recordar en Toni.

La matinada del 19 de juny de 2013 va morir el militant independentista Toni Lecha, als 70 anys. Les seves restes van ser vetllades al tanatori d’Horta (Barcelona) on hi hagué l'acte de comiat al qual assistiren unes 300 persones. El mateix dia de la seva mort diversos companys i amics (a més a més d’organitzacions polítiques) varen escriure textos de condol  on es recordava la seva tasca política i les seves qualitats humanes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid