Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Homenatge
La CUP de Girona recorda Toni Lecha

La CUP de Girona fa un reconeixement a la seva tasca i agraeix la seva dedicació incansable en la lluita per l’alliberament nacional i social dels Països Catalans

19/06/2013 Lema

La CUP de Girona ha emès un comunicat recordant la figura de Toni Lecha mort aquest matí: “ independentista històric de l’MDT i militant de la CUP de Girona des de la seva fundació. També era soci del Casal Independentista El Forn i afiliat a la Coordinadora Obrera Sindical (COS). Des de la CUP de Girona lamentem profundament la pèrdua d’aquest valuós company de militància i fem un reconeixement i agraïment a la seva dedicació i lluita incansable que ha dut a terme durant tots aquests anys en favor de la construcció nacional i social dels Països Catalans.”

La candidatura independentista recorda que Lecha “A la dècada dels noranta va ser representant de la Comissió de Portaveus dels Presos i Encausats Independentistes, creada el 1992 arran de l’operació Garzón.” i que “A Girona, on l’any 2002 va participar en la fundació de la CUP, ha destacat en els darrers anys per la seva implicació en les lluites en defensa de les hortes de Santa Eugènia i el parc de les Pedreres.”.

La Candidatura d'Unitat Popular de Girona també destaca que Antoni Lecha “En la darrera dècada ha participat en múltiples iniciatives en defensa del dret d’autodeterminació del poble català, com ara la Plataforma pels Dret a Decidir, Girona Decideix o l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), del qual ha estat membre des de la seva creació.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid