Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Sopar d’inici de campanya del Compromís per Cerdanyola, amb la diputada Isabel Vallet

Un centenar de persones van assistir al sopar d’inici de campanya el dissabte 9 de maig de Compromís que va comptar amb les intervencions d’Isabel Vallet, diputada de la CUP, d’en Xavi Oca, de la CUP de Sabadell i membres de la candidatura de Compromís per Cerdanyola

10/05/2015 Política
El sopar de la candidatura Compromís per Cerdanyola (CxC)-CUP va comptar amb la presència de'Isabel Vallet, diputada per la CUP al Parlament, que va destacar l’oportunitat històrica que es dóna a molts ajuntaments de capgirar el poder i poder dur a terme polítiques de ruptura. En representació de la comarca on el CXC va en coalició amb altres candidatures de les CAV i les CUP, en Xavi Ocava destacar que la política no és innòcua i que “o es fa per millorar les condicions de vida de les classes populars o es fa al servei dels poderosos”.

Carles Escolà, cap de llista de la candidatura del CxC va fer una primera intervenció per presentar els objectius de la candidatura per a les eleccions vinents tot destacant la voluntat de canvi a l’ajuntament que expressa la majoria de la gent, i va presentar la resta de persones de la llista que van parlar presentant diferents eixos del programa.

L’Iván González, número 5 de la llista, va parlar de la remunicipalització de serveis, destacant la importància de tornar serveis que ofereix l’ajuntament a la gestió 100% pública. La Contxi Haro, número 4, va sintetitzar l’enfocament del Compromís quant a polítiques de cultura i esport. Maurici Jaumandreu, número 3 i militant de la CUP i de Poble Lliure, va posar de relleu l’oposició al projecte del Centre Direccional i per una Cerdanyola lliure de residus.

Finalment, Elvi Vila, com a candidata independet de la llista i número 2, va explicar que aposta per Compromís perquè “som els únics que posarem les persones per davant de la resta de coses”. També van parlar Ainhoa Yll i Raquel González expressant el suport de l’Assemblea de Joves Independentistes  de Cerdanyola  (AJIC) a la candidatura de Compromís.

Després de l’acte polític, els assistents van sopar un conjunt de plats elaborats per la militància de la candidatura i van participar en un foto-mató, on el congregats va fer-se una fotografia amb diferents afirmacions reivindicatives sobre la Cerdanyola.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid