Municipals 2015
Sopar d’inici de campanya del Compromís per Cerdanyola, amb la diputada Isabel Vallet

Un centenar de persones van assistir al sopar d’inici de campanya el dissabte 9 de maig de Compromís que va comptar amb les intervencions d’Isabel Vallet, diputada de la CUP, d’en Xavi Oca, de la CUP de Sabadell i membres de la candidatura de Compromís per Cerdanyola

10/05/2015 Política
El sopar de la candidatura Compromís per Cerdanyola (CxC)-CUP va comptar amb la presència de'Isabel Vallet, diputada per la CUP al Parlament, que va destacar l’oportunitat històrica que es dóna a molts ajuntaments de capgirar el poder i poder dur a terme polítiques de ruptura. En representació de la comarca on el CXC va en coalició amb altres candidatures de les CAV i les CUP, en Xavi Ocava destacar que la política no és innòcua i que “o es fa per millorar les condicions de vida de les classes populars o es fa al servei dels poderosos”.

Carles Escolà, cap de llista de la candidatura del CxC va fer una primera intervenció per presentar els objectius de la candidatura per a les eleccions vinents tot destacant la voluntat de canvi a l’ajuntament que expressa la majoria de la gent, i va presentar la resta de persones de la llista que van parlar presentant diferents eixos del programa.

L’Iván González, número 5 de la llista, va parlar de la remunicipalització de serveis, destacant la importància de tornar serveis que ofereix l’ajuntament a la gestió 100% pública. La Contxi Haro, número 4, va sintetitzar l’enfocament del Compromís quant a polítiques de cultura i esport. Maurici Jaumandreu, número 3 i militant de la CUP i de Poble Lliure, va posar de relleu l’oposició al projecte del Centre Direccional i per una Cerdanyola lliure de residus.

Finalment, Elvi Vila, com a candidata independet de la llista i número 2, va explicar que aposta per Compromís perquè “som els únics que posarem les persones per davant de la resta de coses”. També van parlar Ainhoa Yll i Raquel González expressant el suport de l’Assemblea de Joves Independentistes  de Cerdanyola  (AJIC) a la candidatura de Compromís.

Després de l’acte polític, els assistents van sopar un conjunt de plats elaborats per la militància de la candidatura i van participar en un foto-mató, on el congregats va fer-se una fotografia amb diferents afirmacions reivindicatives sobre la Cerdanyola.