Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
27S
La CUP de Cerdanyola "engega motors" per la ruptura

El passat dissabte es va celebrar a l'Ateneu d'aquesta ciutatd l'Assemblea Oberta "Per la ruptura", en què hi van participar la CUP i el Compromís per Cerdanyola

02/02/2015 Política

Després de l'Assemblea Oberta realitzada dissabte en aquesta ciutat, la CUP de Cerdanyola ha destacat que "El 2015 es preveu un any carregat de propostes, mobilitzacions i esperances en el terreny polític."

Quant a les eleccions autonòmiques assenyalen que "En l'horitzó, les eleccions municipals de maig s'entrecreuen amb les autonòmiques del 27S que haurien de concretar la ruptura democràtica amb la legalitat espanyola i l'inici d'un procés constituent que ens porti a l'assoliment de la llibertat nacional, la justícia social i l'aprofundiment democràtic: els tres eixos en què es mou la política catalana actual."

El nucli de la CUP ha estat  la impulsora a Cerdanyola, conjuntament amb el Compromís per Cerdanyola, de l'Assemblea Oberta "Per la ruptura" que es va celebrar dissabte 31 de gener a l'Ateneu, i que va donar el tret de sortida d'un seguit d'assemblees obertes a organitzacions i persones "per tal de donar forma i contingut a la candidatura que la CUP i altres forces polítiques de l'esquera rupturista presentaran a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 27 de setembre."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid