Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La CUP Seu d'Urgell presenta la llista i programa electoral

En un acte  sota el lema “Fem un pas més, per un poble actiu” i que va comptar amb la presència de la diputada Isabel Vallet

05/05/2015 Política

La CUP Seu d’Urgell va presentar el passat dissabte la llista i el programa amb el què aspira a entrar amb força a l’ajuntament de la Seu a les properes eleccions municipals. Sota el lema “Fem un pas més, per un poble actiu”, hi va participar la majoria de membres que conformen la llista, que van anar desgranant les propostes i prioritats de la CUP per a la Seu d’Urgell.

Entre els punts del programa explicats destaquen, la radicalitat democràtica i màxima transparència com a manera de gestionar l'administració, i una actuació decidida per aturar l’emergència social i aconseguir una vida digna per tothom. Impulsar la cultura, un espai per al cau i un casal de joves autogestionat són altres de les prioritats per a la CUP de la Seu, que alhora va presentar un programa de transformació econòmica per superar la crisi capitalista des d’una nova economia social i de proximitat centrada en cobrir les necessitats de les persones.

A l’acte també hi va ser-hi  la diputada de la CUP - Alternativa d'Esquerres Isabel Vallet, que va advertir que amb les eleccions municipals del 24 de Maig comença als Països Catalans un cicle electoral què les elits i el règim intentaran utilitzar per tancar la porta a un procés independentista i constituent que ens serveixi per crear una nova societat. És per això que va fer una crida a posar-se dempeus i omplir el màxim d’espais d’una alternativa independentista i constituent mantenir la porta oberta i evitar una segona transició que ens condemni a 30 anys més d’esclavatge, submissió i misèria.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid