Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Homofòbia
Un "exèrcit cristià" que pretén exterminar gais i ateus al Brasil

Amb el nom de Gladiadors do Altar, un grup que van néixer al Brasil a l'ampara de l'Església Universal del Regne de Déu, l'amenaça integrista cristiana i especialment homofòbica s'estén per Sud-amèrica amb l'objectiu d'eliminar "els homosexuals i ateus"

17/03/2015 Internacional

Segons indica la notícia del digital hangay.com, fa temps que a les xarxes socials del Brasil, Colòmbia i l'Argentina aquesta secta cristiana fa aplogia d"una esgarrifosa iniciativa per acabar amb els homosexuals i els ateus."

La campanya està impulsada per l'Església Universal del Regne de Déu (IURD), amb seu al Brasil, i pren el nom de "Gladiadors do Altar" per fomentar el missatge de l'odi envers els homosexuals i els ateus.

Segons indica aquest digitigal, que mostra diverses fotografia i enllaça abundosa informació, l'objectiu d'aquest grup cristià és acabar amb els ateus i els homosexuals, "el mal d'aquest món." Realitzen una mena de formació militar per honorar el seu pastor, que els dóna un sermó i la seva benedicció: "Gladiadors, què volen?" (Pregunta el pastor), a què responen cridant: "L'altar, l'altar, l'altar!."

Mantenen una sòlida organització que compta amb el seu propi escut, xarxes socials i fins i tot marxandatge. I el més preocupant, s'estén ràpidament i amb el nom de Déu.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid