Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Gènere
Atac homòfob contra la celebració del "Mallorca Gai Chorus Festival"

El representant de l’entitat ultraconservadora Derecho a la Vida ha fet una sèrie de comentaris insultants i de menyspreu a través del seu compte de twitter.

18/08/2014 Gènere

L’entitat ultraconservadora antiavortista, Derecho a la Vida, ha criticat aquest dissabte la celebració al poble d’Andratx del Mallorca Gai Chorus Festival 2015, tot considerant que allò que es promou és una “discriminació a favor dels gais” i el foment “d’un festival de corals d’orientació homosexual”. Amb tot, les crítiques més dures han vingut per part del representant de dita organització, Juan José Tenorio, el qual ha arribat a qualificar l’acte, a través del seu compte de twitter, de”gueto musical de maricones”.

L’associació ultradretana acusa al govern municipal andritxol, del PP, de “fer una promoció turística del municipi donant suport a l’homosexualitat” i “invertint en cultura d’ideologia de gènere excloent totes aquelles agrupacions de cant que no es declarin homosexuals”. Així mateix des de l’entitat s’ha acusat al consistori de “defensar els plantejaments polítics de Podem” i ha demanat que “no es subvencioni amb diners públics un acte sectari i discriminatori envers el conjunt de la ciutadania”, tot sol·licitant en el seu lloc, un festival de corals de tota Mallorca.

El festival, presentat aquesta setmana per la Coral Mallorca Gais Men’s  Chorus, comptarà amb la participació de corals d’arreu del món.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid