Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Homofòbia
Atemptat homòfob contra el president del col·lectiu Ola LGTB+ d'Almeria

Aquest atac amb una bomba incendiària se suma a una sèrie d'agressions homòfobes que l'associació LGTB Col d'Almeria ha comptabilitzaat fins a 31 casos a l'Almeria durant l'últim any

09/08/2014 Internacional

Un nou atac amb possibles motivacions homofòbiques es va produir a la província d'Almeria (Estat espanyol). L'atemptat contra Alejandro Gala, president de l'associació Ona LGTB + Almeria es va produir durant la nit del dimecres 6 d'agost a Roquetas de Mar, quan la víctima es trobava a la terrassa del seu habitatge al costat del seu pare.

Segons assenyala Diagonal Periódico, uns desconeguts van llançar un objecte incendiari contra el seu domicili, un cóctel molotov, malgrat que només va provocar un incendi al jardí exterior de l'habitatge.

Una patrulla policial es va presentar al lloc però no va poder localitzar els agressors. Gala ha denunciat els fets a comissaria, ha reclamat més presència policial a l'àrea.

Més agressions homòfobes a Almeria

L'associació LGTB Col d'Almeria ha denunciat fins a 31 casos d'homofòbia a l'Almeria durant l'últim any.

Tal i com assenyala Diagonal Periódico a unes setmanes es va produir na altra agressió amb majors conseqüències en la província d'Almeria. El passat dissabte 28 de juny, Dia Internacional de l'Orgull LGTB, Ricardo i Lluís, una parella homosexual resident a Almeria, va ser agredida mentre estava en una platja nudista de Torregarcía, al Parc Natural de Cap de Gata-Níjar. De 70 i 53 anys, la parella estava passejant nua per la platja després d'un bany quan dos homes, pare i fill segons els agredits, els van cridar "Maricons, d'aquí no aneu a passar". Després d'una forta discussió, amb insults homofòbics inclosos, el més jove va colpejar i derrocar a Ricardo, de 70 anys i malalt d'esclerosi múltiple. Després del primer cop i estant ja a terra, va rebre puntades de peu per tot el cos. La seva parella Luis, de 53 anys, va rebre un fort cop que li va deixar commocionat i una ferida sagnant a la cara. Després de ser ajudats per altres banyistes, va acudir una ambulància i una patrulla policial, que van identificar els suposats agressors. Luis va acabar amb quatre punts de sutura a la cara.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid