Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La CUP d’Ulldecona i Barris decideix presentar-se a les eleccions
23/03/2015 Política

En la passada assemblea la CUP d’Ulldecona i Barris van decidir concórrer a les properes eleccions municipals que tindran lloc el proper 24 de maig del 2015. La decisió ha estat meditada i després de dos anys de treball, finalment, han decidit fer un pas endavant per a situar la participació ciutadana, la transparència, la lluita social, la defensa del territori i de la llengua i la identitat nacional al consistori del nostre poble. Hi posen vocació de treballar "al costat de les faldudes i els falduts a un consistori que hi actua d’esquenes, ara i adés", afegeix la formació.

Pensen que cal de forma immediata emprendre processos de participació ciutadana en cadascuna de les decisions que impliquen a la vida política municipal fent especial incidència en els pressupostos participatius. Això no ha de ser una promesa electoral sinó que plantejarem mesures concretes per a endegar des del minut zero de la pròxima legislatura. "Aquests i altres motors de transformació són rellevants per aconseguir un poble actiu, que es defense davant aquesta injusta conjuntura amb una de les poques armes que té a l’abast: l’ajuntament", remarca

Anuncia que la propera assemblea oberta tindrà lloc el dia 27 de març a les 19:30 al Saló de Plens de l’ajuntament d’Ulldecona, on es plantejarà la línia política, recolliran propostes de les assistents, debatran problemàtiques locals i presentaran el codi ètic que és el primer compromís que volen adquirir amb Ulldecona.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid