Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat pública
Teresa Forcades se sumarà al rebuig al consorci sanitari de Lleida

en un acte el 14 de febrer a Bellpuig on farà una crida a assitir a la manifestació del 21F, on també hi participarà

05/02/2015 Salut
Teresa Forcades suma la seva veu al moviment ciutada d’oposició al Consorci Sanitari de Lleida (SIS) i participarà de l'acte que la Marea Blanca de Ponent i Pirineusorganitza el dissabte 14 de febrer a les 12h al Teatre Armengol de Bellpuig.

Aquest serà l'acte central de les mobilitzacions i activitats organitzades durant les setmanes prèvies a la manifestació del dissabte 21 de febrer, que vol ser un clam a aturar el projecte de consorci. Sota el lema "El consorci és seu, la salut és nostra" la mobilització exigirà la paral·lització del projecte perquè és rebutjat per la majoria d'usuaris i treballadors que el consideren una imposició ideològica per avançar a un sistema sanitari més privat, menys transparent i menys democràtic.

Després d'onze mesos de lluita sostinguda, de 38.575 signatures i de més de 300 actes i mobilitzacions i dos manifestacions massives, la Marea Blanca està organitzant, durant tot el mes de febrer, diversos actes per mostrar que el rebuig al consorci s'estén a totes les comarques de Ponent i per difondre les conseqüències negatives d’aquest ens sobre el model de sanitat pública. Pretén respondre la imposició política dels impulsors del Consorci, que obvien la opinió de la ciutadania organitzada i estan portant a terme una campanya de legitimització (pagada amb diner públic) amb milers d'octavetes, videos que obliguen a projectar als CAP, publicitat, etc. Amb la voluntat de respondre-la, a Marea Blanca convida Teresa Forcades per exposar el seu posicionament respecte el Consorci sanitari i perquè aporti la seva lúcida visió en defensa de la sanitat pública. Juntament amb ella, parlarà el Dr.Capacete, metge de Lleida.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid