Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat pública
Artistes se sumen a la manifestació contra el consorci de Lleida

La Marea Blanca ha preparat una mobilització "que tenyirà Lleida de blanc" i anima a assistir-hi vestit de blanc i amb estris per fer soroll.

19/02/2015 Salut
Xavier Mayora, Joan Baró o Magí Valls amenitzaran els moments previs a la manifestació contra el consorci sanitari, que començarà a les 18h a la plaça Sant Joan de Lleida.

Amb la voluntat de tenyir de blanc els carrers, la Marea Blanca ha preparat accions i anima a assistir-hi vestit de blanc i amb estris per fer soroll.

Aquesta mobilització exigirà a CiU "que aturi el consorci sanitari que vol imposar a Ponent i Pirineus perquè farà una sanitat més privada, més opaca, menys democràtica i perquè 38.575 lleidatans s'hi oposen".

Demà tindrà lloc un nou Divendres Blanc, jornada en que s'aturen uns minuts setmanalment els CAP. S'hi afegirà una concentració a l'Arnau de Vilanova a les 11h. Durant aquestes mobilitzacions es presentarà el manifest de la manifestació, que recorda que la setmana vinent farà un any de l'acord de Govern que anunciava el consorci, fet que iniciava un cicle de lluita històric i on la Marea Blanca afirma que "s'estan donant les condicions per aturar el consorci".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid