Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
COMUNICACIÓ
Perfils falsos a les xarxes socials

Grups ultradretans creen perfils falsos a les xarxes socials per poder extreure fotografies i informació  d’independentistes. Les imatges  que l'ultradretà Víctor Milá extreu dels perfils d’independentistes les penja a la pàgina del facebook “Bizarradas Separatas” (creada per ell) on les fotografies personals dels independentistes són motiu d’escarni.

23/02/2014 Comunicació
Últimament han proliferat a les xarxes socials diversos perfils falsos promoguts per grups espanyolistes que demanen “amistat”  a perfils de persones independentistes per extreure’n informació i imatges. Algunes d'aquestes imatges i informacions després són publicades per fer-ne burla o simplement són arxivades per les organitzacions ultradretanes.

Un dels espanyolistes més actius en la creació de perfils falsos  és un tal Víctor  Milá que com a mínim ha creat dos perfils falsos al facebook: el perfil ultradretà Masia Cerveza Fria i  el perfil independentista Gisela Serra López. Mitjançant el perfil Gisela Serra López, Milá demanava amistat a perfils de facebook de persones properes a l’independentisme i així n’extreia informacions i  fotografies. Les imatges  que Víctor  Milá extreu dels perfils d’independentistes les penja a la pàgina del facebook “Bizarradas Separatas” (creada per ell) on les fotografies personals dels independentistes són motiu d’escarni.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid