Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
12-O
Més de mig miler de persones es manifesten contra el feixisme a Barcelona
12/10/2014 Política

Sota el lema, "Per fomentar la convivència i la diversitat" i amb crits de "12 d'octubre, res a celebrar" i de caire antifeixista, aquest migdia s'ha iniciat una manifestació al barri de Sants de Barecelona que no pogut arribar a la plaça d'Espanya ja que la la Brigada Mòbil dels Mossos d'Esquadra els ha barrat el pas. Aleshores, el manifestants s'han dirigit cap a la plaça dels Països Catalans i la plaça de Sants.

La marxa convocada per la plataforma Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR) i la Plataforma Antifeixista ha transcorregut amb un ambien festiu i reivindicatiu. Els actes antifeixistes clouran aquesta tarda a les Cotxeres de Sants amb actuacions de titelles i batucada.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid