Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Valencià a l'escola
Escola Valenciana crida a participar en la vaga del 23-M en defensa de la llengua

L'entitat demana participar a la vaga educativa contra la llei que han desenvolupat PP i Vox al País Valencià i omplir els carrers "perquè el nostre patrimoni cultural i lingüístic perilla, perquè volen pervertir l’escola com a espai de llibertat i acolliment i perquè cal protegir els drets del nostre alumnat i dels nostres fills».

22/05/2024 Llengua

En un escrit, signat per la presidenta d’Escola Valenciana,  Alexandra Usó, dona arguments per a defensar la vaga. Per exemple, considera que la nova llei "arraconarà el valencià en contra de l’evidència científica, que recomana programar més del 50% en la llengua minoritzada per a arribar a la igualtat lingüística". D’altra banda, lamenten que la nova normativa  "delega en els centres educatius la gestió de les sol·licituds mixtes i l’organització de l’ensenyament progressiu de qualitat", al mateix temps que "desmereix el rol docent i deslegitima els Consells escolars".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid