Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
FEIXISME
Membres del Casal Tramuntana agredeixen els antifeixistes concentrats als jutjats de Barcelona

Segons el setmanari La Directa l’agressió s’ha produït al Palau de Justícia davant la passivitat dels Mossos

09/10/2014 Drets i Llibertats
El setmanari de comunicació Directa informa que “Una vintena de neonazis han agredit a cops de puny i puntades de peu al centenar d'antifeixistes concentrats davant del Palau de Justícia de Barcelona en suport al Sergi i el Rubén, els dos joves que seran jutjats avui a l'Audiència Provincial, acusats de provocar lesions a Alejandro Fernández, un dels impulsors del feixista Casal Tramuntana. Segons testimonis presencials, els fets han passat poc després de les 9 del matí, quan de sobte han aparegut la vintena de neonazis, entre els que hi havia diversos membres del Casal Tramuntana -com el regidor de PxC a l'Hospitalet de Llobregat Alberto Sánchez-, integrants de l'MSR i algun representant de la Falange.”.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid