Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
racisme
La CUP reclama que l'Ajuntament denúncïi PxC per racisme i incitació a l'odi

Durant el darrer ple de l'Ajuntament de Mataró, la regidora de PxC Mónica Lora Cisquer va fer la següent piulada: "Grupo de negros en el pleno que peste que han dejado #plemataro" amb la imatge dels subsaharians que eren a la Sala de Plens per reivindicar els seus drets com a persones.

05/07/2014 Drets i Llibertats
Davant d'aquest, La CUP de Mataróha manifestat que qualsevol expressió racista és greu i denunciable, però el fet que es realitzi des d’una butaca institucional durant la celebració d’un Ple Municipal ho considera especialment intolerable.

És per això que el regidor de la CUP Xavier Safont-tria ha adreçat un escrit a l’Alcalde de Mataró Joan Mora per demanar que l'Ajuntament obri una investigació i presenti denúncia, per delictes de racisme, d'injúries i incitació a l'odi, contra la persona o les persones vinculades al comentari racista publicat des del compte de twitter anònim @rp_sanchez.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid