Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
FEIXISME
Segueix la guerra interna a PxC

Josep Anglada, fundador de Plataforma per Catalunya (PxC), va denunciar ahir dijous 3 de juliol a les dependències dels Mossos d'Esquadra de Vic a la mare de la regidora de PxC a Mataró, Mònica Lora, perquè segons la versió del líder ultradretà osonenc es va posar en contacte telefònic amb ell per amenaçar-lo  dient-li que el faria "desaparèixer del mapa".

04/07/2014 Política

La trucada es va produir després de les reiterades crítiques d'Anglada cap a Mònica Lora i la seva parella sentimental, David Parada, membre del Consell Executiu de la formació xenòfoba i un dels responsables directes de la seva destitució el passat mes de feber.  Segons consta en l'atestat, la dona va fer extensives també les seves amenaces cap al regidor de PxC a Mataró, Joan Gabriel Ponce, recentment expulsat del grup municipal després d'assistir a la reunió del corrent intern "Refundació Democràtica", encapçalada pel propi Anglada. "No és la primera vegada que rebo amenaces, i també he denunciat el Sr.David Parada per dir-me que vigili la meva esquena".

Segons la nota de premsa emesa per la facció angladista de la formació "aquesta situació és el resultat del fracassat intent de destituir Anglada com a president de PxC i apoderar-se del partit un grupuscle d'ultradreta que, davant la reacció de les bases de Plataforma per Catalunya de donar suport a Anglada, té por de perdre els càrrecs i les nòmines de regidors, però també l'honorabilitat, després d'un reguitzell de mentides".  L'ex president de PxC segueix reclamant públicament un Congrés Extraordinari i un cara a cara amb el màxim responsable actual del partit, Robert Hernando, a qui qualifica sense embuts de 'incompetent general'.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid