Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
12-O
Fracàs de l'unionisme al centre de Barcelona

A l'acte que protagonitzat grups d'extrema dreta a Montjuïc s’hi ha pogut veure una de les persones que van assaltar Centre Cultural Blanquerna de Madrid, durant la commemoració de la Diada de 2013.

12/10/2014 Política

L'acte convocat per Societat Civil Catalana (SCC) per a commemorar la Hispanidad, només ha aconseguit omplir la parte central de la plaça Catalunya de Barcelona, les xifes que han donat alguns mitjans és de 4000 persones, mentre que la guardia urbana les incrementa a 38.000. La concentració comptava amb el suport de destacats membres dels partits espanyolistes o intel·lectuals orgànics, és a dir, del PP, PSOE, C's i UPyD. Els manifestants portaven banderes espanyoles i senyeres.

Tots els oradors han coincidit en les seves crítiques contra el procés independentistes, els partits proconsulta i molt especialment contra el president, Mas. Tot i la poca assistència a l'acte en comporació a l'any passat, la presidenta del PP a Catalunya ha manifestat que aquests són el milions de catalans de la majoria silenciosa en contra de la Independència.

L'extrema dreta a Montjuïc

Els grups d'extrema dreta,  com "España en marcha", "Democracia Nacional", Alianza Nacional, la Falange, División Europa i Nudo Patriótico Español amb banderes espanyoles amb l'àliga i banderes les JONS s'han aplegat a l'avinguda de la Reina Maria Cristina per pujar fins a la plaça de Sant Jordi, a Montjuïc, on ha realitzat el tradicional acte de cada any per aquesta data. Durant el recorregut han cremat dues estelades.

Els assistents han llançat crits contra la consulta i han amenaçat amb "rebentar-la" si es tira endavant. "La consulta la rebentarem". A  l'acte,  s'ha pogut veure, s’hi ha pogut veure una de les persones que van assaltar Centre Cultural Blanquerna de Madrid, durant la commemoració de la Diada de 2013.

Valora
Rànquings
  1. Dos "anti-wokes" de Reus "fan memòria" del seu pas per un casal de l'esquerra independentista
  2. Manifest llegit a Plama al final de la manifestació sota el lema "Mallorca no es ven"
  3. Manifestació a Palma contra la massificació turística
  4. Un motor de reacció català
  5. Comença el judici a les 7 feministes encausades per la vaga del 8M del 2018
  6. «Ara en manca una altra per a en Josep Pàmies...»
  7. Més de 170 organitzacions ciutadanes de tot l’estat espanyol presenten un manifest per denunciar la creixent militarització a la UE i la instauració d’un discurs bel·licista.
  8. Manifestació a Sant Just Desvern contra el Pla de la Bonaigua
  9. La CUP comença una ronda amb moviments socials per analitzar conjuntament la situació del país i compartir propostes i reptes
  10. Comença l'evacuació de turistes a Nova Caledònia mentre els independentistes protesten
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid